Voordelen Hosted Exchange

Ruime ondersteuning

Onze mailboxen ondersteunen alle mobiele toestellen en tablets. IOS, Android, Windows en bieden web toegang van overal !

Budgetvriendelijk

U geniet van dezelfde voordelen net als het uw eigen server zou zijn en u hoeft niet eens dure investeringen te doen

Veiligheid boven alles

Indien u dat wenste kan u gebruik maken van onze certificaten. Dit zorgt voor een extra veiligheid tussen de server en uw toestel(len). Wij voorzien al onze servers ook van een up-to-date antivirus en antispam programma. Alsook worden de mails tussen servers geëncrypteerd verstuurd !

Alles, overal wanneer je wil

Uw mailbox is overal gesynchroniseerd. Verwijderd u een mail op één van uw toestellen dan is deze automatisch ook verdwenen op alle andere gesynchroniseerde toestellen. Ook gelezen mails komen direct als gelezen gemarkeerd op uw andere toestellen.

Deel uw agenda

Wanneer u een afspraak in uw agenda plant dan komt dit op al uw toestellen zichtbaar. Wanneer u dit wenst kan er steeds gecontroleerd (al dan niet in detail zichtbaar) of uw collega's ook vrij zijn op de afspraak.

Aanpasbaar naar uw behoefte

Hebt u voor een kortere periode nood aan wat extra mailboxen? Of begint uw ruimte wat beperkt te worden? U kan uw mailboxen heel makkelijk uitbreiden, verminderen, vergroten en verkleinen

Afwezig?

Beheer gemakkelijk uw Out of Office (afwezigheid) boodschappen. Ook hebt uw de mogelijkheid om uw ontvangen mails tijdens die periode door te sturen aan een collega.

info@cloudblaster.be

Wij helpen u verder!